Privacy Policy

Rijschool Jacob Deinum Rijschool Jacob Deinum, gevestigd aan de
Kakewei 26
9051BZ Stiens, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze
privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://www.rijschooljacobdeinum.nl
Kakewei 26
9051BZ Stiens
+31 621591665

J. Deinum is de Functionaris.

Gegevensbescherming van Rijschool Jacob Deinum.
Hij is te bereiken via info@rijschooljacobdeinum.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Rijschool Jacob Deinum verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je
deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Geboorteplaats
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.

Rijschool Jacob Deinum verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:

burgerservicenummer (BSN).

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

Rijschool Jacob Deinum verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
Je de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
Om goederen en diensten bij je af te leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming.

Rijschool Jacob Deinum neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die
aanzienlijke gevolgen kunnen hebben voor personen.

Rijschool Jacob Deinum gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

e-rijschool. Voor het inplannen van rijlessen door de leerling zelf of J. deinum.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.

Rijschool Jacob Deinum bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren
waarvoor je gegevens worden verzameld.

Reden delen van persoonsgegevens met derden.

Rijschool Jacob Deinum verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal deze uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Rijschool Jacob Deinum blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken.

Rijschool Jacob Deinum gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen.

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account.
Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf. En heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vraag/opmerking over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@rijschooljacobdeinum.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen.
Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Rijschool Jacob Deinum zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Rijschool Jacob Deinum wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/contact.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen.

Rijschool Jacob Deinum neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik,
neem dan contact op met onze klantenservice of via info@rijschooljacobdeinum.nl.

Rijschool Jacob Deinum heeft de volgende maatregelen genomen om jouw persoonsgegevens te beveiligen:

TLS (voorheen SSL). Wij versturen jouw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Facebook

Apps

iOS app Android app on Google Play iOS app

Links

  • cbr
  • 2todrive
  • Autoverzekeringen.net
  • a2f

Contact

De rijschool is gevestigd aan de

Kakewei 26
9051BZ Stiens

Telefoon:
058-2575497 of
06-21591665

Klik hier voor onze Routekaart